Att få tag i billiga dataspel online

steamFörr i tiden måste man använda sig av CD- och DVD-skivor för att kunna spela dataspel. Nu när tekniken har utvecklats och allt fler saker säljs digitalt, kan man köpa sina dataspel som nedladdningar. Detta gör att man snabbt kan köpa, ladda ner och spela ett nytt dataspel.

Den mest kända dataspelsbutiken är Steam, där man kan ladda ner i princip vilket PC-spel som helst. Någonting Steam är känt för, är sina många och regelbundet förekommande reor där även nysläppta spel får rejäla prissänkningar. Därför är det också möjligt att bygga upp ett Steam-bibliotek snabbt, så att man kan samarbeta och spela tillsammans med sina vänner över internet.

Även om varor hos Steam ofta har nedsatt pris, går det att få tag i Steamspelen billigare, och det är ett utmärkt sätt att spara in pengar på så att man kanske har råd med något extra spel. På flera olika webbsidor kan man köpa Steamnycklar till väldigt billigt pris. Anledningen till att priset är så lågt, är att nycklarna köpts just under superreor och sedan sålts vidare när rean tagit slut. På så vis kan man alltid få tag i spel till reapriser, oavsett om någon rea faktiskt pågår eller inte. Att köpa Steamnycklar är helt lagligt, så länge man gör det på en mer välkänd sida som säljer nycklar som köpts från Steam på lagligt vis. Det finns också mer obskyra sidor där det förekommer försäljning av Steamnycklar som stulits, och dem ska man definitivt undvika. Dels för att det är olagligt, och dels för att Steam då kan radera det köpta spelet från ens spelbibliotek, eller till och med spärra eller radera hela Steamkontot och alla spel – även de man köpt och betalat helt lagligt.

Det finns också en annan digital spelbutik som heter Origin, och som säljer spel från EA Games, vilka Steam inte har tillgång till. I övrigt fungerar butiken i princip likadant som Steam, att man köper och laddar ner spel med hjälp av programvaran. Det går även att få tag i Originnycklar billigt genom olika spelnyckelbutiker.

Leave a Reply